AR Interieur

Er was eens, toen AR Interieur nog een ambitieus plan van Ruben Allegaert was, …
een tijd in loondienst. Het lijkt ondertussen een eeuwigheid geleden maar het vakmanschap en de kennis komen ergens vandaan. In dit geval: van toonaangevende bedrijven in high-end interieurafwerking. Perfectie en maatwerk voor projecten van en met conceptuele designers, zowel in binnen- als buitenland, ze zijn een twaalf-jaar-durende interessante leerschool en doorgedreven superopleiding gebleken.

AR Interieur, dat is het beste daaruit, gekoppeld aan een nieuwe, eigen invalshoek. Perfectie is daarbij de rode draad. Los van het budget. Er zijn veel soorten hout. De manier waarop je ze gebruikt, wat je ermee doet, daar zit het verschil.

Innovatie in interieur

De zwak voor nieuwigheden en innovaties, de drang om met hedendaagse en kwaliteitsvolle materialen en machines te werken, het eeuwige streven naar een afwerking op topniveau en de wil om dat duurzaam en ergonomisch te doen, ze zijn vintage AR Interieur. AR Interieur, dat is meteen ook de liefde voor mooie dingen. Van de hedendaagse machines die we gebruiken, tot de staat waarin we de ruimte achterlaten. Met het maatwerk daar netjes tussenin.

De principes zijn altijd en overal dezelfde. We passen ze toe op alle schrijnwerk en maatwerk, in badkamers, keukens of bureauruimtes. Valse wanden, gyproc, plafonds, binnendeuren, houten terrassen, tuinhuizen of constructies die u zelf nog wil uitvinden.